Azirmar Construct este recunoascuta ca o companie de calibru in domeniul Constructiilor civile si industiale. Amenajarilor interioare si exteriore. Consolidarilor si Restaurarilor de cladiri.


Serviciile Azirmar Construct

Cu un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta , SC Azirmar Construct SRL si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind aproape toata aria de servicii si produse necesare precum: confectii metalice, pereti cortina, hidroizolare, tamplarie exterioara si interioara din aluminiu si PVC, instalatii electrice, servicii climatizare si ventilatie, servicii de administrare a imobilelor construite .


Servicii Constructii

 

Productie industriala in domeniul constructiilor

 

 

Servicii in domeniul constructiilor

 

 

Instalatii termice

 

 

Instalatii sanitare

 

 

Instalatii ventilatie

 

 

Structuri din beton armat

 

 

Structuri metalice

 

 

Drumuri, platforme, parcaje, alei

 

 

Demolari

 

 

Lucrari de consolidari cladiri

 

 

Sape umede si uscate

 

 

Amenajari spatii comerciale

 


Parteneriate Internationale

Prin sucursala infiintata in Bucuresti, firma poate asigura realizarea de constructii si importul in Romania precum si in afara tarii prin colaborare, Turcia . Lucrarile executate de firma SC AZIRMAR CONSTRUCT SRL exprima personalitatea investitorului , devenind un simbol inconfundabil in peisajul arhitectural al orasului.