Azirmar Bucuresti este un partener de incredere. importator direct accesorii mobilier. distribuitor national.


 

Importator Direct

Azirmar Bucuresti este direct importator pentru a gama de peste 3500 de produse. Oferindu-va in acest mod garantia celui mai bun pret de achizitie

 

Showroom in Bucuresti

Suntem disponibili de Luni pana Vineri la showroom-ul nostru din B-dul Timisoara Nr.56, unde puteti descoperi noi concepte de accesorii destinate industriei de mobilier

 

Stoc actualizat

Oferim o importanta deosebita actualizarii stocului de marfa, dorind sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri.

 

Calitate A+

Inca de la inceputul activitati noastre in 2007, am cautat sa legam parteneriate doar cu firmele de renume din industria producatoare de accesorii de mobilier.

 

Acoperire Nationala

Pentru ca sustinem industria producatoare de mobilier din Romania, Azirmar Bucuresti depune eforturi deosebite de a putea servi toti partenerii sai la nivel national

 

Discount-uri Atractive

Colaboratorii nostri stiu ca incercam de fiecare data sa le rasplatim increderea care ne-a fost acordata de-a lungul anilor, oferindu-le discount-uri semnificative.

3500+
10
7/7 zile
A+

Showroom Azirmar Bucuresti

Intr-un mediu competitiv AZIRMAR activează cu succes pe piata materialelor si accesoriilor pentru productia de canapele si saltele.

Compania noastra s-a specializat in vanzarea accesoriilor, colaboram cu cei mai buni producatori interni si externi , oferim exclusiv marfuri calitative si necostisitoare.

Ne preocupam in continuu de marirea gamei de produse si a calitatii acestora, astfel încat sa putem furniza solutiile optime si cele mai profesionale care exista pe piata in momentul actual.

Contactandu-ne, veti obtine suficiente informatii pentru a putea face o alegere corectă a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.